BIJDRAGE NACHTMAKERS

***UPDATE***

De Bijdrage Nachtmakers is toegekend! Van 8 mei tot en met 12 juni konden opkomende makers, collectieven, locaties en eventorganisatoren deze aanvraag indienen.

De beoordelingscommissie heeft de volgende zes aanvragers aangewezen die de Bijdrage Nachtmakers zullen ontvangen:

 

BigBoy – minifestival met meerdere stages dat draait om zowel live als elektronische muziek en interactief randprogramma, met focus op jongeren en de buurt waar het plaatsvindt-
-Get Out Collective – kunstcollectief voor en door jongeren dat hun feest Get Out Minifest gaat uitbreiden
Nightmoves – jongerenuitgaansconcept met een focus op dynamische publieksverbinding en (trending) pop/afro/urban muziek dat hun marketing gaat versterken
FUCK THE CISTEM – queerfeest dat hun visuele identiteit naar een volgend level gaat tillen
SSRL. Garden Session – kunstconcept met een focus op ontspanning en verbinding door beeldende kunst en muziek in een ongewone binnentuin waar meerdere subculturen samenkomen, o.a. in tweemaandelijkse open muziek cypher sessies voor verschillende niveaus
Stoked Atelier – een nieuwe locatie met exposities, kleine feestjes en workshops voor jonge creatieve Haarlemmers die zich buiten het gebaande pad ontwikkelen, o.a. met een focus op hiphop en het aanbieden van een beatmakers workshop

De aanvraag is inmiddels gesloten. Er volgt een tweede aanvraagronde, van woensdag 28 augustus t/m woensdag 2 oktober 23:59. Houd deze pagina en socials in de gaten voor updates.

Nachtwacht Haarlem presenteert ‘Bijdrage Nachtmakers’!
Een bijdrage voor jouw creatieve, nachtelijke carrière!

Ben jij 27 of jonger en een Haarlemse event organisator of dj, visual artist, performer of andersoortig maker? Doe dan nu een aanvraag voor de Bijdrage Nachtmakers!

Met deze bijdrage geven we Haarlemse organisatoren en nachtmakers een steuntje in de rug en kunnen we bijdragen aan professionele ontwikkeling. 

Wil jij ruimte bieden aan (nieuwe) nachtmakers? Door bijvoorbeeld een ruimte in te richten waar dj’s kunnen oefenen en/ of les krijgen? Ook dan zijn er mogelijkheden voor een bijdrage! 

Deze aanvraag is bedoeld om Haarlemse, beginnende en opkomende makers en organisatoren te ondersteunen. Aanvragen kunnen minimaal € 300,- en maximaal € 1000,- zijn en worden ingediend van 8 mei t/m 12 juni via het online aanvraagformulier (deze aanvraag is gesloten).

LEES VOOR HET DOEN VAN EEN AANVRAAG DE SPELREGELS GOED DOOR! DIE VIND JE HIER.

Heb je de spelregels en het formulier gecheckt, maar wil je toch nog iets vragen? Dat kan door te mailen

Waar je bijvoorbeeld voor kan aanvragen als maker:

→ Inhuren derden ter ondersteuning van de productie (bijv. lichttechnicus / geluidstechnicus / schrijver / kostuumontwerper / vormgever etc.)
→ Inhuren derden voor advies of coaching productie / act
→ Conceptontwikkeling/ repeteren/ eigen uren (max. 50%)
→ Marketing/ communicatie
→ Repetitie(ruimte)
→ Apparatuur en andere aankopen (bijv. decor, make-up, kostuum)  ter ondersteuning van productie/ act (max. 70%)

En als organisator:

→ Aanschaffen van apparatuur en/of andere aankopen ter ondersteuning van het concept/ event (bijv. decor of licht). (max. 70%)
→ Marketing/ communicatie
→ Inhuren derden ter ondersteuning van de productie (bijv. lichttechnicus / geluidstechnicus / schrijver / kostuumontwerper / vormgever etc.)
→ Inhuren derden voor advies of coaching concept/event
→ het organiseren van één of meerdere events

Benieuwd hoe je een begroting kan maken? Check hier wat voorbeelden.